Dansefest 18. november

Da kan vi igjen invitere til en dansekveld i Noredalen Grendahus.
En dansekveld for ALLE danseglade.

God dansemusikk

Denne kvelden har vi DJ som sørger for variert musikk. Gode sanger som får liv i dansefoten.


Mat må man ha…

Denne kvelden er det både risgrøt og spekemat på menyen. Du finner neppe noen mandel i grøten, bare en liten energiboost som skal hjelpe deg til å holde det gående utover kvelden.

I tillegg til grøt, setter vi også frem litt spekemat.

På huset er det glass for både vin, øl og andre drikker. Men ingen sjenkebevilgning, så ta med det du ønsker til maten selv.


Velkommen med bobil

Ved parkeringsplassen utenfor, er det plass til både bobiler og campingvogner. Parkering av disse koster 100,- for hele helgen. Strømkapasiteten er begrenset til såkalt «ladestrøm» – altså ikke oppvarming. Pass på at du har nok propan til å holde varmen.


Program:

Vi starter kl 19:30 med musikk og dans, og holder det gående en drøy time. Da er det pause og matservering. I pausen blir det også en liten overraskelse for noe få heldige – før vår DJ er klar til for å spille musikk resten av kvelden.

Husk påmelding!

For at det skal bli både nok mat, og plass til alle, så må vi be om påmelding i forkant. Påmeldingen åpner fredag 3.november, og stenges når det er fullt – eller senest fredag 17. november. Husk at påmeldingen er ikke bekreftet før betaling er mottatt.

*** Det er begrenset antall plasser – meld deg på snarest! ***

Pris: Dansefesten koster kr 350,- pr person. Dette inkluderer også matservering og kaffe. Parkering av bobil/campingvogn koster 100,- hele helgen (fredag til søndag).

Betaling: Du betaler med Vipps etter vi har fått din påmelding. Får du ikke betalt med Vipps, så kommer en epost med betalingsinfo i løpet av en dag eller to etter påmelding.

Allergier/laktosetoleranse/menyvalg: På slike arrangement er det vanskelig å tilrettelegge alternativ meny for dem som har allergier el.l. Men ta likevel kontakt om det er spesielle ting du ønsker at vi skal ta hensyn til, så ser vi hva som kan gjøres.

Påmeldingen er nå stengt.